Uthyrning av gästlägenhet 

Gästlägenheten finns på våning 2 i hus 1, Karen Blixens gata 13. 

Lägenheten har ett vardagsrum/sovrum utrustat med två bäddsoffor (fyra bäddar med täcken och kuddar) och två soffbord. I köket finns pentry med diskbänk, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, porslin, bestick samt matbord. HK-anpassad wc/dusch finns samt WiFi.

 

Lägenheten kan hyras av medlem i bostadsrättsföreningen för användning av besökande, närstående och vänner. Medlemmen ansvarar för bokningen gentemot föreningen och bokar på brfkvarnhjulet.bokamera.se eller på appen “BokaMera” (sök efter BRF Kvarnhjulet i appen och spara som favorit) med ditt lägenhetsnummer. Använd det lösenord som du skapat i BokaMera. Om du saknar eller glömt lösenord, kan du klicka på "Glömt lösenord" och då skickas en länk till din mailadress. OBS! Du kan endast ställa dig i kö för gästlägenheten via appen. Ett mail och SMS skickas till dig om gästlägenheten blir ledig).

 

Vid uthyrning gäller följande regler:

 

 • Hyresgästen svarar själv för städning av gästlägenheten och tillhörande wc/dusch. Städning ska utföras efter varje hyrestillfälle, oavsett hur många nätter lägenheten nyttjats. OBS: Kontrollera städningen vid ankomst och meddela bokningsansvarig om städningen inte är tillfredsställande. Städutrustning finns i hallen. Om städningen inte godkänns, debiteras städavgift om 1000 kr. När lägenheten lämnas är det medlemmens ansvar att kontrollera att städning är utförd. 

 • Gästlägenheten kan bokas tidigast 3 månader i förväg. Bokningen görs av resp. värdlägenhet (medlem i bostadsrättsföreningen). Varje värdlägenhet kan endast boka en uthyrningsperiod per gång. Som kösystem gäller först till kvarn. Du kan ställa dig i kö på för gästlägenheten på bokningssidan.

   

 • Varje bokningstillfälle får omfatta maximalt 5 dygn. Ett dygn räknas från kl. 12.00 en dag till kl. 12.00 nästa dag. 

 • För varje dygn debiteras 300 kr oavsett antalet gäster. Betalning sker enligt instruktion i samband med bokningen.

  Betalning görs via Swish till 123 324 42 58.

  Skriv lghnr till den bostad som bokat gästlägenheten. Avbokning av bokat rum skall ske senast kl. 12.00 tre dygn före ankomst, annars debiteras ett dygn.

 • Eget sänglinne och handdukar ska medföras. Bäddmadrasser finns i bäddsofforna, täcken och kuddar i garderoben.

 • Eventuella skador på porslin, möbler och inredning ska omgående anmälas till bokningsansvarig i styrelsen.

 • Rökning får inte ske och djur får inte vistas i gästlägenheten.

 • Hantering av nycklar: Efter genomförd betalning erhålls bekräftelse med kod till nyckelskåpet, placerat till höger om dörren till gästlägenheten. 
  Efter avslutad hyresperiod, låses nycklarna in i nyckelskåpet igen.
  Vid borttappad nyckel debiteras kostnad för byte av cylinder.

Uthyrning av hemmakontor från 15 mars 2021.
 • Gästlägenheten kan även hyras som hemmakontor. Du hyr den under kontorstid 08.00-18.00.
  Kostnad 150 kr/dag. Du bokar den på samma sätt som gästlägenheten, följ anvisningarna ovan.

 

Styrelsen för Brf Kvarnhjulet

2020-12-01

 

Ansvarig för gästlägenheten är Susanne Brännström och kan vid frågor och oklarheter nås på